19 Ekim 2013 Cumartesi

Yeni şekil içinde Google AdWords ve Google Analytics - Moz

Intro Rebecca tarafından: Tesadüfen, Adam Green YOUmoz SEM bu mesaja dün gece gönderilmiş ve ana bloga taşımak ve SEM Salı günleri tekme karar verdim çok bilgilendirici. Tadını çıkarın!


Zamanlarda Google Adwords ve Google Analytics için güncelleştirme sayısı, SEOmoz toplum bunların bir özetini isteyebilirsiniz düşündüm.  Çoğunlukla, yeni özellikleri ile etkilendim ve Google için kendi kullanıcı tabanı için dinleme ve bu eklemeler ile yanıt alkışladı.


Coğrafi hedefleme mükemmel olmasa da, bu yeni eşleme özelliği ortalama bir kullanıcı için kolay.  Google, nereye kullanıcı-ebilmek görmek Google Maps kullanarak hedeflenen alanlarda yeni bir sistemi tanıttı.  Bu özellik seviyorum, çünkü çok bu çevredeki kasaba ve şehirlerde hangi benim için belirli bir yerel istemci hedefleme eklemek isteyebileceğiniz görmemi sağlıyor.  Bu, özellikle kendi coğrafi alanı dışındaki istemciler yönetenler için kullanışlıdır.


Bazı yeni gelişmeler "gruplar, nerede birlikte Orta Amerika ve Afrika gibi belirli bölgeler paketleyebilirsiniz" Googlenın oluşturulmasını içerir.


Nerede bu sistemi yetersiz kalıyor ve bu coğrafi hedefleme, bir uzun ayakta sorun şehir örnek X içinde oturan bir kullanıcının IP adresi olmayabilir aslında o konuma kaydedilir.  Böylece, kampanyalar geliştirilirken bu coğrafi bir niteleyici olarak şehir anahtar sözcüğüyle kampanyaları geliştirmek ve bile hedefleme aracında çokgen etkinliğini test etmek için iyi bir fikir olabilir.


Geo Map Targeting


Google ayrıca kendi anahtar kelime aracı işlevselliğini sonuçlarını süzmek, hangi istatistikleri sütunları görüntülemek ve seçmek için anahtar kelime düzeyinde türleri aynı seçim sağlar özellikler ekleyerek geliştirdi. Onlar aynı zamanda anahtar kelime varyasyonları ve site ile ilgili anahtar kelimeler tek bir sayfada tüm anahtar kelimeleri görmek izin, bir sekme içine görme yeteneği birleştirdik.  Bu güncelleştirme büyük bir atılım değil, ama fazla işlev bu bize kim düzenli olarak bu aracı kullanmak için iyidir.


keyword tool screen captureKeyword Tool


Gerçekten Google ile bu güncelleştirmenin eklediği artan işlevselliği gibi.  Tarih aralıkları karşılaştırma her zaman özellikle müşteri ya da bir sitede davranış kalıpları için ilerleme gösteren zaman yararlı olmuştur.  Bu yeni güncelleştirme, birbirlerine sitede ortalama sayfa sayısı ve zaman gibi farklı ölçümleri karşılaştırın ve grafik olarak görüntülemek sağlar.


Görüntülediğiniz Analytics hangi alanda metrik karşılaştırma seçenekleri değiştirin.  Bir e-ticaret siteniz varsa, dönüşüm oranları, hareketler, gelir ve diğer karşılaştırabilirsiniz.


Google Analytics


Bu yararlı eklemeleri uygulamak için Google için şapka çıkartın.  Benim düşünceme göre yeni Google Analytics karşılaştırma özelliği özellikle yararlı olacaktır.  Herkesten bu güncelleştirmeleri beğenirse veya özellikleri ve şiddetle ihtiyaç vardır ve Google tarafından uygulanan işlevler varsa duymak ilgi olacaktır.


İyi bir mesaj.  Belki de diğerleri hakkında bilmediğin bir şey var.  Aracılığıyla Google Analytics (i.e. o dışa aktarılan veri satırlarının sayısını sınırlar) veri ihracat koyar bariyeri kırmak isteyen vardır kullanırsanız, aşağıdaki parametre ve Google Analytics dize değeri: & limit = 50000You başka bir değere değiştirebilirsiniz ancak Google Analytics adam (ismi % 10 bir parçası müşteri adayıyla doğruladıönceki Rand sonrası bakın) geçerli sınırı daha az 90,000 (sayısında OneCall.com için belirli bir hafta vermek istedim ve yapamadım--her gün kırmak zorunda kaldı) olduğunu.Umarım bunun için bazı yararlı olacak... belki herkes zaten bunu bilir.  Eğer değil ve blog bu konuda adı bırak beni lütfen.  -) Brent David Payne


< p > iyi yazı. & nbsp; İşte bir şey belki diğerleri don & #39; t bilmek. & nbsp; Google Analytics (i.e. o dışa aktarılan veri satırlarının sayısını sınırlar) veri ihracat koyar bariyer ile kırmak isteyen vardır, ertesi gün parameter ve Google Analytics dize değeri kullanın: < /p >< p > & amp; sınır = 50000 < /p >< p > başka bir değerle değiştirebilirsiniz ancak Google Analytics adam (ismi % 10 bir parçası müşteri adayıyla doğruladıönceki Rand sonrası bakın) geçerli sınır 90.000 daha az olduğunu (sayısında OneCall.com için belirli bir hafta ve couldn & #39; vermek istedim t--günlük kırmak zorunda kaldı). < /p >< p > umut verici bir biçimde bu-ecek... olmak için bazı yararlı belki herkes zaten biliyor bu olsa. & nbsp; Don & #39; t ve blog bu konuda söyle bana lütfen damla. & nbsp; ;-) < /p >< p > Brent David Payne < /p >


< güçlü > < / strong > korku veren!! Sen sallamak! Tanrı bunu aldılar çok kızdı!


Büyük uç. & nbsp; Teşekkür öylesine çok için bu Brent. & nbsp; Başka bir mücevher uzak sıkışmış mı?


(Daha fazla insan gibi geniş bant vb..) ne kadar coğrafi hedefleme gelişmiş vardı merak ediyordum çünkü Geçenlerde bir istemci sitesinde kısa bir deneme yaptım. Belirli bir müşteri için IPS alımları için maç ve onların fatura veya sevkiyat şehir arın veri konumu yakın geldi görmek mümkün.Uzun lafın kısası, doğruluğu ya da biraz % 60, ümit ediyorum (ve ne kadar ben bir "match" karar oldukça liberal daha) az çıktı. Defintely ne zaman herkes Viyana, Virginia (AOL sunucu grubu) yaşamış ve her zaman, ama hiçbir şey üzerinde henüz banka iyileştirilmesi gibi görünüyor 1999 daha iyi.


(daha fazla insan gibi geniş bant vb..) < p > merak ediyordum çünkü Geçenlerde bir istemci sitesinde küçük bir deney yaptım ne kadar coğrafi hedefleme gelişmiş vardı. Belirli bir müşteri için IPS alımları için maç ve onların fatura adresini veya sevkiyat şehir yakın konumda arın veri. < /p >< p > uzun lafın kısası geldiyse, doğruluğu ortaya çıktı ya da biraz % 60, beklediğimden daha az görmek mümkün (ve nasıl ben karar oldukça liberal bir & quot; maç & quot;). Ne zaman herkes Viyana Virginiada (AOL & #39; s sunucu grubu) yaşamış ve hiçbir şey ama her zaman iyileştirilmesi gibi görünüyor 1999 daha iyi defintely & #39; d banka üzerinde henüz. & nbsp; < /p >


Vay canına. Bu yararlı bir veridir. Sağ ol Pete - sen pay bu minnettarım. Başparmak savaşları için yapar...Kimse İngiltere için benzer olup olmadığını merak ediyorum (yakın zamana kadar biz Birminghamda olduğu ortaya çıktı).


< p > Wow. Bu yararlı bir veridir. Sağ ol Pete - sen pay bu minnettarım. Tüm başparmak savaşlar... < /p >< p > kimse İngiltere için benzer olup olmadığını merak ediyorum için geçici yukarıya (yakın zamana kadar biz Birminghamda olduğu ortaya çıktı). < /p >


Dr Pete ve davidmihm, Teşekkür için pay senin bulgular yaklaşık % 60 doğruluğu. Çok rapor sorgulama ve ne kadar güvenilir olduğunu bir tahmin almak mutluyum.


Dr Pete ve davidmihm, < br / > < br / > teşekkür için pay senin bulgular yaklaşık % 60 doğruluğu. Çok rapor sorgulama ve ne kadar güvenilir olduğunu bir tahmin almak mutluyum. < br / > < br / >


Böyle kötü bir sonuç aldım şaşırdım.İngilterede bizim isabet oranı biraz daha yüksek ama bu görmek için iyi bir sayılardır bulmak eğilimindedir.


< p > Bu tür kötü sonuçlar bizim isabet oranı İngilterede biraz daha yüksek olduğunu bulmak eğilimindedir. < /p >< p > var, ama bunlar iyi rakamlar için bkz. < /p > şaşırdım


Numaralarım gerçekten de ABD merkezli netleştirmelidir. Bu yüzden doğruluklarını-ebil var olmak daha iyi, ama onlar hala sınırlamalar Google genel kayıt defteri, daha geniş bir veri kümesi kullanıyor tamamen mümkündür.Bu coğrafi hedefleme doğru ama hala bir maç üretmek değil karşılaştığım bir sorun oldu. Örneğin, ziyaretçi başka bir şehirde bir Havaalanına bağlanıyordu varsa, onların IP satınalma ayrıntılarını maç değil. Öte yandan, 25 mil içinde bir şey (1 puan) bir eşleşme olarak sayılır ve % 50 olarak aynı ABD devlet bir şey maç (yarım puan), kendine özgü durumları iptal benim cömertlik sanırım.BTW, yeterli coğrafi konum veri yok siteleri Google nasıl işlediğini bilen var mı? Liberal ve içerir, ancak ince baskı ayrıntılar bulanık varsayalım.


< p > Bu numaralar gerçekten de ABD merkezli açıklığa kavuşturmak. Bu & #39; s Google genel kayıt defteri daha geniş bir veri kümesi kullanarak, bu yüzden doğruluklarını-ebil var olmak daha iyi ama hala var sınırlamalar. < /p >< p > bir karşılaştığım sorun bu coğrafi hedefleme doğru ama hala bir maç üretmek oldu tamamen mümkün. Örneğin, ziyaretçi başka bir şehir, onların IP denemeyeyim & #39; bir Havaalanına bağlanıyordu varsa onların satınalma ayrıntıları t maç. Öte yandan, eşleşme (1 noktası) olarak 25 mil içinde bir şey sayılır ve her şeyden aynı ABD devlet % 50 (yarım puan), maç, bu yüzden sanırım benim cömertlik gibi kendine özgü durumları. < /p >< p > BTW, nasıl Google kolları siteleri o don ve #39 bilen var; t-si olmak yeterli coğrafi konum veri iptal? Sanırım o & #39; s liberal ve içerir, ancak ince baskı ayrıntılar bulanık. < /p >


Güzel algoritması!Seni rüzgarlı şehir yerine, her yerde İngilterede varlık olarak görüyor vardı.Mobil d gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder