1 Ekim 2013 Salı

Nasıl heyecan Google sıralaması artırmak için kullanılır.

Tüm E-çözümler projektör |





Bu açıkça ilk adım ve sesler çok açıktır- ancak birçok insan sadece bir hesap açma ve kendi içeriklerini tweeting mucizevi bir şekilde kendi sayfaları sıralamasında yukarıya ateş etmiyor keşfetmek üzülecek! Eğer ilgili arkadaşlar ve sanayi meslektaşlarınıza bağlanması gereken çok şey ? elde heyecan hesap izolasyon var olamaz.


Daha fazla kendi web sitesine bağlantılar gönderme yapıyor anlamına gelir. Konuşmaları girin soru ve sorularına yanıt marka söz müşteriler için konuşmak ve etkileşim gerekir.


Bir sosyal platform, sosyal olarak kullanırsanız yalnızca çalışır. İçerik, retweet başkalarının istiyorsanız bunun üzerine, daha başarılı olacak ilgili kişiler tarafından-takip ediliyorsun Yani çaba bu ilişkiler olun.


Otomatik takip/unfollow araçlar-istemem ama araçlar ve fikirler profil kaldıraç yardımcı olur türü için bak.


Çalıştım araçlara örnek olarak çok iyi Twtpoll veya Paywithatweet, nerede doğal retweets oluşturduğunu gibi bahseder @ sizin takipçileri için değer ekleyerek olmaktadır.


Hemen hemen hepimiz bağlantıları farklı grupları ile güncel tutmak mümkün kullanılabilir çok sosyal medya Web siteleri vardır. Belli ki, bunlar her farklı hedef kitleler vardır ve herkes heyecan ? ama ne konuştuğun hakkında LinkedIn, oturaklı, FriendFeed, Quora vb Facebook arkadaş olmak istiyorum için olası?


Benim durumumda, çoğu insan farklı sosyal sitelerde aynı/benzer kişileri paylaşmak mutluyuz, bu sadece her zaman pratikte o kadar kolay değil. Bu yönetimine etkili olduğunu buldum iki yolu vardır:


Bunu yaptığınızda, Twitter profil oluştururken bağlantı yardımcı olabilir değerli takipçileri olması olasılığı çok diğer sitelerden bildiğiniz kişilerle bağlanıyorsunuz.


SEO çabaları yardım için bir potansiyel olarak değerli yol yararlanarak Twitter retweet yarışmalar çalıştırmaktır. Bu insanlar genellikle, sunduğunuz bir ödül kazanma umuduyla, sitenize bir bağlantı dahil olmak üzere yorum-nereye retweet.


O ve takipçileri, Ulusal Gazeteler, dahil olmak üzere birçok şirket artırmak çok sayıda bağlantılar oluşturmak için etkili bir yol çoğunluğa aşağı atlamayı olabilir. Ama bu uzun süre çalışmayabilir. Google hızlı hareket eder ve tweets sadece sayı olarak basit bir şey yerine değerini değerlendirmek için teknikler geliştirmek olacaktır.


Bu çoğu SEO stratejileri için basit bir kuraldır, ama aynı zamanda zor işi bir tane. İnsanların içerik retweet ve Googlenın gözünde önemli geliştirmek, daha sonra değerli oluşturmak isterseniz Makaleler ve onları araçları bağlantı ve kendi takipçileri ile paylaşmak istiyorum.


Kısayolları gibi yaparken yarışmalar SEO ile kaliteli içerik, bu günlüğü gönderileri olsun, aletler, fantastik indirim kuponları veya ne olursa olsun cazibe oluşturabilirsiniz sitenize doldurmak için heyecan kullanmak için hızlı bir destek, en iyi şekilde sağlar. Tabii ki, bu da geniş web işe yarar. SEO kısayolları cevap değil, kaliteli içerik.


Kaliteli içerik gönderme de insanlar seni takip teşvik edecektir. Takipçileri sayısının fazlalığı bina yetkilinize Googlenın gözleri, anlam, herhangi bir bağlantı sonrası daha fazla ağırlık taşıyacak artıracaktır.


Ayrıca, genellikle de Twitter ın gerçekleştiren içeriği hakkında adwords bir fikir edinmek için Tweetmeme ana özellikli üst hikayeler de bakabilirsiniz paylaşılan- ve içerik başkasının çalışmasını olsaydı size retweet bir şey olup olmadığını kendinize sorun?


Sadece kendi web sitesi ile sırası için istediğiniz anahtar kelimeleri optimize etmek gibi Twitter hesabı da bu şekilde tweets etrafında içerik eklemek için optimize emin olun.


Anahtar kelimeler ve ifadeler sizin heyecan biyo ekleyip (doğal olarak unutmayın!) sizin tweets içinde kullanabilirsiniz. O olmadan, Google bilmediğiniz ne tweets ve retweets alakalı.


Bu kadar çok şirket hesapları tarafından tamamen cevapsız bir çok basit bir heyecan kuraldır. İnsanların görüş ve bağlantılar retweet için ve kendi yorum için yeterli boşluk bırakın hedefliyoruz.


Aksi takdirde, onların yorum yapmak için bağlantı kesme veya hatta aşağı düzenlemek için çaba yapmaya karar ve tüm retweeting değil insanlar risk. Bu uzun vadede çok kullanmak ve Web sitenizin SEO için değil.


İle ilgili konular: Kanal: Sosyal | Nasıl yapılır: Sosyal medya pazarlama | Nasıl yapılır: Twitter | Arama ve sosyal


Yazar hakkında: Kevin Gibbons kurucusu ve Direktörü UK yönetme içerik pazarlama ajansı Quaturo olduğunu. Saygın bir blogger, arama ve sosyal medya, Kevin da sık sık önde gelen sanayi olayların konuşuyor. O da Twitter @kevgibbo bulunabilir. Kevin Gibbons tarafından daha eşya görmek


@sengineland izle





Bu bana özellikle olarak akıllıca gelmiyor. Sen gerçek bir heyecan kullanıcı gibi görünmeye çalışıyorsun varsa, diyebilirim ki: gerçek Twitter kullanmayı deneyin. Bir yarışma çalışan normal bir heyecan kullanıcı-cekti yapmak bir şey değil.


Daha önce Twitter SEO ile yardım kabul! Ben her zaman benim tweets bir kısmını benim Google uyarıları göster ama şimdi daha iyi anlıyorum şaşırdı.


Belki de olması gerektiği, ancak bence Kevinın noktası yeni ve bir yetki takip, inşa etmek için çalışıyor sonra RT Yarışması potansiyel olarak hızlı bir şekilde, bunun için etkili bir yoldur ama yanı sıra diğer tweets "gerçek bir heyecan kullanıcı" ? yapmak ama bence o açıkça bunun da istihdam için tek bir strateji değil net değil.


Ama diğer yasal Twitter yarışmalar ve hediye bol RTın doğal olarak alıyorum sonunda, örneğin, @Bing Sundance Q&A hediye snowboard kazanmak için çalışıyor-


Yeterince büyük bir ölçekte herhangi bir yarışma bağlantılar oluşturabilir (değil ama belki bir üçüncü parti sitesinde yarışma hakkında bir yazmak-yukarıya içinde heyecan doğrudan) ? bu SERPs olumlu bir şekilde etkileyebilir.


Ayrıca tweet yarışmalar ve yarışma, hayranı değilim özellikle birden çok kez. Çok az, de bu fark almak için umutsuz bir deneme olduğunu. En kötüsü, bu konuşma alanı kötüye. Google "kurallar" karşı olmak olmayabilir veya "kurallar" Twitter ama o devam etmek olacak.


Gerçek insanlarla konuşmaları var. Bu konuşmaları değil anahtar sözcük temelli veya yarışma-driven, onlar konuşma odaklı. Hadi kötüye değil Twitter yavaş bir ölüm ölene kadar geçmişte diğer araçlar gibi.


Ama eğer Google, Bing, ya da başka bir motoru bu konuda ciddi sosyal sinyaller kullanmak değil etrafında bazı bağlamda koymak sonra ellerinde mi? "anahtar kelimeler" tweets içinde konuşma bağlamında görüntülenebilir pazarlamacılar tarafından sağlanan yanı sıra doğal olarak.


Ve bu makale çok google sıralaması üzerinde odaklanmış iken, Bing, Twitterın Dannynin orijinal parça potansiyel etkisi Hadi tamamen görmezden:


Ne sıklıkta bir bağlantı tweeted veya retweeted, bağlantıyı paylaşılan heyecan kullanıcıların yetki yanı sıra göz önüne alıyoruz.


Matt-Twitter retweet yarışmalar "gerçek" siteler/kaynaklardan gelen bir sürü vardır. Büyük Havayolları, pro spor takımları, Apple ile ilgili siteleri Ipads, pozlama için arayan diğer ortam türüne hesapları giving uzağa ? Orbitz RTing tarafından ücretsiz bir RT uçak bileti kazanmak için çalıştı düşünmek onları. Retweets için soran bir spam gibi seyir için eşit değildir ya da o-meli. :)


@mattcutts @mattmcgee ile aynı fikirdeyim. Ben gördüm ve hiçbir ticari veya pazarlama teşvikler (sadece "fannish" in) vardı birçok "retweet" kampanyalarında katıldı.


@kevingibbons ? bu yazı için bazı ilgi var ama ayrıcalığını kötüye değil insanlar için başka bir altın kaz öldürdün.


SEO topluluk pervades bir sorundur: Birçoğunuz odaklanmak ve bağlantıları üzerinde takıntısı sana kimse ve hiçbir şey otobüsün altına bu bağlantıları kapmak için atmak gerekir.


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bu Google için geldiğinde, Microsoftun Ballmer hala eski taktikleri ile eski savaşları mücadele ediyor


4 Yolları anıtsal boyutlardaki bir SEO felaketi önlemek için


MPAA: korsan içeriğe giden aramalar yüzde 82i Google gel.


Eğitim açık bir delil sıralamasında bu Google + sürücü gösterir.


Yeni Logo, kullanıcı Arabirimi, sayfa sıfır bağlantılar, anlık görüntü & Pole pozisyonu cevaplar Bing kazanımlar


Yahoo cevaplar için sosyal ve SEO değeri güncelleştirir.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.
adwords reklam ajansı
adwords uzmanı
facebook reklam maliyeti
facebook reklam
google adwords
google reklam ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder