12 Aralık 2013 Perşembe

6 Benzersiz heyecan görsel öğeler

Sanat, görüntüler, grafikler ve haritalar yardım yer bağlam ve sayıları, yerleri ve verileri görsel bir bileşen. Twitter, son koleksiyonu 140 karakterlik düşünce ve veri, görüntü paylaşımı, video katıştırma veya herhangi bir diğer görsel özelliği ile gelmiyor. Ancak, bir API ve yüzlerce kişi Twitter uygulamaları geliştirmek her zaman bulunur.


Heyecan akışı okuma eski veya tekrarlayan olduğunda, duyu lütfen bu eğilimleri görselleştirmek yerlerde harita veya sadece bazı eğlenceli ve yararlı Twitter uygulamaları kullanarak deneyin. Bu heyecan akışı en özgün ve yenilikçi görsel bazıları şunlardır:


Monitter bir gerçek zamanlı görselleştirme Twitter eğilimleri olduğunu. Anahtar sözcükler yazın ve tweets meydana olarak görüyorum. Bu retweets eylem görmek için ya da bir konferansta (yani #SXSW) haberdar olmak için nihai yoludur. Monitter de coğrafi arama tweets ve akışın RSS akışı çevirmek yeteneği sağlar.


Twittearth dünyanın dört bir yanından tweets 3D bir modeldir. Tweets bir ürün yelpazesine çeker ve bunları bile gece ve gündüz arasında ayırt etmek emin bir küre üzerinde görüntüler. Genel olarak bu basit bir mashup (#4 bakınız) bazı diğer harita tabanlı Twitter görsel daha az özellik ile ama yine de dön tweeting dünya izlemek eğlenceli.


TwitterThoughts gelişmiş bir araçtır ve görsel olarak Twitter trendleri grafikler mashup tweets sayısı gibi faktörler çeşitli temel alan ve toplam izledi. Bu bir örnek alt üzerinden Twitter hesapları bilgilerini alır. Verileri ile çalışmak karmaşık olabilir, ancak Twitter verileri görselleştirmek için benzersiz bir yoludur. Ayrıca bir dünya Twitter harita ve son en iyi Twitter trendleri listesi ile geliyor.


Twittervision dünya çapında tweets başka bir coğrafi görselleştirme olduğunu. 2D ve 3D görselleştirme gibi Facebook Entegrasyon vardır. Başkalarının kolayca yerler ve durumlar aracılığıyla Twittervision yayımlaması hatta kendi API vardır.


StreamGraphs başka bir veri tabanlı görselleştirme Twitter eğilimleri twitter. Çubuk grafikler veya satır öğelerini yüklemek yerine, bu akış grafikleri kelime ve binlerce son tweets dayalı bir anahtar kelime ile ilgili Etiketler görüntülemek için kullanır. Bu zaman içinde tweets görüntülenmesi özellikle usta ve herhangi bir bireysel tweeter ve üst anahtar kelimeler görselleştirebilirsiniz.


Pepsi SXSW Twitter grafiker 2009 South by Southwest Konferansı (SXSW), sohbet eden bir garip ve sürekli animasyon görselleştirme olduğunu. Son tweets, kaç kişi yeme, içme, grafikler çeker veya kayıt konferans için ve hatta bir parti izci vardır. Bu görselleştirme arkasında ilkeleri-ebil yaramak sadece diğer konferanslar, ancak herhangi bir büyük olay için.


Daha fazla kullanıcı Twitter birleştirme gibi heyecan akışı için daha fazla veri ekleyin. Bu da bu verileri alabilir ve kullanışlı ve kolay anlaşılır görsel çevirmek daha yenilikçi uygulamaların oluşturulmasını sağlayacaktır. Bu sadece bir hayal gücü ve zaman meselesi.


-Bulut tabanlı Twitter arama büyük aramanın bloğu


Resim iStockphoto, sdominick


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder